Masaža z vročimi vulkanskimi kamni v kombinaciji z naravnimi eteričnimi olji citrusov pomaga do popolne globoke sprostitve. Masaža traja 60 ali 90 min, cena za 60 minutno globoko spostitev stane 50€.

Masaža z vročimi kamni ali hot stone masaža
je starodavna terapija, pri kateri uporabljamo vroče kamne vulkanskega izvora.

Kamni so darilo narave, ker v sebi skrivajo zdravilno moč, ki jo z masažo prenašamo na telo. Ob tem napetost telesa popusti in preplavijo vas izrazito prijetni občutki.

Blagodejno učinkovanje vročih kamnov je poznano že tisoč let. Uporaba kamnov v obredih, diagnozi in zdravljenju je v starodavnih civilizacijah tradicionalna. Pri svojih ritualih in ceremonijah so jih uporabljali Egipčani in Indijanci. Kamen je kot terapevtski pripomoček znova uvedla Mary D. Nelson leta 1993. Po začetku v savni se je masaža oz. terapija z vročimi kamni razširila po vsem svetu in postala eden najbolj iskanih tretmajev v velnes centrih po vsem svetu.

Po mnenju mnogih je to masaža vseh masaž, ker na masiranca deluje večplastno.
Z vročimi kamni masiranca masiramo ter jih polagamo na izbrane točke telesa (sprožilne točke, čakre, akupresurne točke).

Tehnika klasične masaže ter vsi učinki le te se nadgradijo z ugodjem toplih geotermičnih vulkanskih kamnov. Infra toplota prodira globoko v telo in sprošča kemične snovi (endorfine) v telesu, ki pozitivno vplivajo na naše počutje.
Toplo olje in vroči kamni pripomorejo k boljši cirkulaciji ter prekrvavitvi, pospešimo mikrocirkulacijo ter obtok limfe, s tem pa poskrbimo za odplavljanje odpadnih produktov presnove. Iz telesa hitreje izločimo škodljive snovi.
Mišice se z njihovo uporabo hitreje segrejejo in sprostijo, trda tkiva se omehčajo, izboljša se gibljivost sklepov.
Prijeten vonj eteričnih olj citrusov poskrbi tudi za aromaterapijo.
Vroči kamni tudi uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre. Uporabljamo kamne različnih velikosti in oblik. Gre za kombinacijo klasične masaže in uporabe rok, z masažo s kamni.

Med masažo ima masirani občutek lahkotnosti in lebdenja, istočasno pa s kamni segrevamo sklepe in mišice, pospešimo mikrocirkulacijo in krvni obtok ter obtok limfe.

Masaža z vročimi kamni je tretma, ki zdravi telo, um in dušo. Popelje nas v stanje, ko se zavemo samega sebe.

 

Indikacije ter kdaj se še posebej priporoča masaža:

  • Masaža omili težave v sklepih in povečuje gibljivost, blaži bolečine v hrbtu, bolečine v mišicah ter lajša revmatska obolenja
  • Odpravlja napetost in otrdelost mišic
  • Izboljša simptome kronično mrzlih nog in rok
  • Blaži napetost in posledice, ki jih povzroča stres (glavobol, nespečnost, prebavne motnje…)
  • Pomirja avtonomni živčni sistem, kar pomiri in sprosti celotno telo
  • Izboljša prekrvavitev
  • Izboljša limfni pretok in ima izjemen učinek drenaže in izločanja odpadnih produktov presnove

Rezervacija

Plačilo z gotovino
Plačajte s kreditno kartico
Rezerviraj