Orgonit je poseben ezoterični pripomoček, sposoben proizvajati življenjsko energijo. Privlači negativno energijo iz okolice, na primer elektromagnetna sevanja, energijo negativnih čustev, travmatičnih dogodkov… Ta energija se znotraj samega orgonita prečisti, nazaj v prostor oddaja svežo in neobremenjeno energijo.
So pripomoček za vzpostavljanje harmonije znotraj telesa in okoli njega. Pomagajo pri dvigu življenjske energije.

Vsi moji orgoniti so narejeni izključno po naročilu. So unikatni. Izdelam jih po pogovoru z naročnikom. Upoštevam vaše želje pri izdelavi in programiranju.

V orgonitu je več različnih kristalov, katere prilagajam željam.
Kristali so programirani za ljubezen, blaginjo, dobre odnose, zdravje, razumevanje, spoštovanje in za dobra dejanja.
Izdelajo se lahko tudi po astrološkem znamenju ali rojstni karti.

Pri izdelavi se upoštevajo smernice Praničnega Feng Šuj-a. Feng šuj nas uči, kako ustvarjati pozitivno energijsko okolje z namenom, da pomaga povečati možnost uspeha na vseh področjih bivanja.
Uporabljam tudi pravilne barve ter kombinacijo za boljše zdravilne lastnosti in učinke.

Orgoniti ščitijo spekter našega elektromagnetnega polja in tako zmanjšajo težave, ki so posledica elektromagnetnega onesnaževanja: pomanjkanje energije, brezvoljnost, utrujenost, depresije, težave s spanjem, glavoboli, bolečine v sklepih.

Uporaba

Lahko ga postavite kot dekorativni predmet. Postavite ga v prostor, kjer se čez dan največ zadržujete ali pa v prostor, kjer najbolj potrebujete njegove pozitivne učinke (spalnica, otroška soba…).
Manjše imate lahko pri sebi, v žepu ali v torbici.

Čiščenje

Občasno ga obrišite z mehko krpo. Lahko ga za kratek čas tudi postavite na sonce, na zemljo (ne pustite ga predolgo na sončni svetlobi).

Kakršnokoli drugačno energijsko čiščenje ni potrebno.